Takarítás

A tiszta megjelenésért

Takarítás

Rohanó világban vágyunk a rendre, tisztaságra. Állandó és alkalmi megrendelőink népes táborából sokan tudnak arról beszélni, hogy miért is rendeltek és rendelnek takarítást. Ha Önnek teendői mellett már nincs ideje, sem kedve otthonát rendbe tartani, mi segítünk ebben. Ha irodáját szeretné napi vagy heti rendszerességgel tisztán tartani, ebben is segítünk. Ha felújította otthonát, irodáját, de a takarítást már másra bízná, mi ott termünk, s kellő alapossággal elvégezzük Ön helyett, hogy Önnek a tisztaság harmóniájában kelljen teendőit végeznie, vagy megpihennie.

Mindezt azért tesszük, mert szenvedélyünk a tisztaság, a takarítás megszállottjai vagyunk. Mit nagy szenvedéllyel csinálunk:

Takarítunk, tisztítunk, súrolunk s felmosunk, kipakolunk s elrakjuk,  kérjen fel minket, mi ott termünk és megjelenésünkkel tisztaságot teremtünk.

Lakás takarítás

Teendői mellett a takarításra szánt idejét szeretteivel töltené, kérjen fel minket, heti vagy alkalmi takarításra. Mi elvégezzük Ön helyett s pihenhet. Bízza ránk a piszkos munkát s kertjében is levágjuk addig a füvét. Véleményünk szerint fontos a Tiszta környezet megteremtése.

Portalanítás – Padlótisztítás – Szőnyeg tisztítása s-konyha csillogása – Fürdőszoba, mellékhelyiségek baktérium mentessége – Ablakok tisztasága – s kertnek gondozása.

Ha Ön szívesen megválna a fenti tevékenységektől, keressen fel minket, s egyedi ajánlatot készítünk Önnek, legyen akár teljes, vagy csak részleges takarítás.

Hívjon, s mi visszahívjuk, mert mi nem tétlenkedünk, s személyesen szeretjük intézni ügyeinket!

 
 

Iroda takarítás

Ha üzletének, irodájának nem megoldott a tisztasága, vagy csak a jelenlegi szolgáltatással nincs megelégedve, bízza ránk nyugodtan e bizalmas munkát, mit kér mi megvalósítjuk.
Ön s munkatársai pihennek, mi tisztává, kosz és pormentessé varázsoljuk irodáját.  Egy jól indított nap aranyat ér, nyugalmat s harmóniát sugall kora reggel. Pozitív gondolatokat és mosolyt csal az emberek arcára. Kizárólag háttérben este vagy hajnalban dolgozunk, hogy Ön csakis a tisztasággal találkozzon.

Mellékhelységek – Konyha – Asztalok takarítása  Szemetesek ürítése – Mosogatás – Üveg felületek tisztítása – Szőnyeg tisztítás – Padlóápolás

Hívjon, s mi visszahívjuk, mert mi nem tétlenkedünk, s személyesen szeretjük intézni ügyeinket!

 
 
 
 
szőnyegtisztítás

Szőnyeg és kárpittisztítás

A szolgáltatásainkat helyszínen végezzük Magyarország területén.

Kiszállás: 10 m2 felett ingyenes pest megyében, egyéb esetben a kiszállási díj 60 Ft / km vagy egyeztetessünk telefonon.

Irodák, Cégek számára egyedi árakkal dolgozunk.

Kérje ajánlatunkat telefonon illetve e-mailen!

+36705036123 , mede.krisztina@cleanandlight.hu

Részletes árlista

Eseti takarítás

Sürgős esethez is ki megyünk, emberi, állati balesetek utáni Takaritas, fertőtlenítésre.

Nem tudja mit csináljon, nehéz a feladat, kellemetlen szagok, s bogarak, akkor gyors és szakszerű munka kell,  megoldjuk hívjon csak fel..